Het Vliegveld

Het veld (Witrijd Airfield) is gelegen aan de "Holle Witrijt" in de gemeente Bergeijk (Weebosch) en is ongeveer 85 x 115 meter. Het is voorzien van een gazon dat het gehele jaar gemaaid wordt en gebruikt kan worden. 

Er is een schuilgelegenheid en parkeerruimte bij het veld.

Route

"Aanvlieg” route naar Witrijt Airfield.

Let op: het laatste stuk van de route is zandweg zonder wegbewijzering. Print daarom onderstaande tekening voordat u ons modelvliegveld bezoekt.

Vanaf de A67 afslag Eersel nemen. Op de rotonde rechtsaf richting Eersel/Duizel (N284). Op de volgende rotonde richting Postel (B) volgen. Bij stoplichten rechtdoor langs Esso pomp. Op de volgende rotonde richting Postel blijven volgen. Na ± 5,7 km op kruispunt linksaf richting Weebosch, dit is de Witrijtseweg. Na ± 700 meter, tegenover De Kleine Witrijt, rechts de zandweg in. Aan het einde links af. Op kruising rechtsaf. Na ± 100 meter is het veld aan de linkerkant.

(Niet via de "Holle Witrijt" komen. Deze weg is erg slecht te berijden.)

GPS informatie

Voor de navigatie kunt u instellen kruising Witrijtseweg/Kleine Witrijt (te Bergeijk) en dan de route op de afbeelding volgen vanaf het punt dat u rechts de eerste zandweg in moet gaan. 

De GPS coördinaten van de weg waar ingeslagen moet worden is : 51.310473, 5.274470
De exacte GPS coördinaten van het vliegveld is : 51.302850, 5.270369.

Alternatief kunt u de blauwe route (zie kaart) vanaf Weebosch/Bergeijk nemen via de sint Gerardusweg. Na het bord einde bebouwde kom nog 600 meter en dan het bospad rechts inslaan en hierna het laatste stuk tot het veld met de rode route vervolgen.

Vlakbij (1km) het vliegveld is Camping de Kleine Witrijt waar u tijdens een evenement kunt verblijven.

De ingang van Witrijt Airfield is tegenover de inrit richting De Kleine Witrijt / De Oude Belg